O nama

Doktor Kad Mi Treba

Zdravlje za sve.

Mi u “Doktor Kad Mi Treba” vjerujemo da zdravstvene usluge moraju biti dostupne i pristupačne. Trudimo se da svim našim korisnicima obezbijedimo pristup zdravstvenim profesionalcima i njihovim uslugama, kada god im je to potrebno. Bez obzira da li imate osiguranje ili ne, naši profesionalci su tu za Vas. Svi ste dobrodošli. Ono što je neophodno da svaki korisnik uradi je da se registruje, otvori profil i da se poveže sa zdravstvenim profesionalcem, te započne online komunikaciju, bilo kada, bilo gdje.

“Doktor Kad Mi Treba” ne nudi konsultacije u slučajevima kada je nekome život neposredno ugrožen ili kada je potrebno hitno zbrinjavanje. U slučaju da vam je potrebna hitna pomoć, molimo vas da nazovete broj hitne pomoći ili da odete u najbližu bolnicu.

Naša misija je da, korisnicima “Doktor Kad Mi Treba” platforme obezbijedimo brz pristup zdravstvenim profesionalcima kako bi svaki korisnik dobio blagovremen savjet i mišljenje, i kako bi na sva njihova pitanja u vezi zdravlja ili liječenja dobili odgovor, bez potrebe za napuštanjem kuće, kancelarije, hotela, mjesta na kom se nalazite na odmoru, itd. Naša vizija je da postanemo vodeća platforma u oblasti telemedicine, da korisnicima obezbijedimo pristupačan i pravovremen pristup pružaocima zdravstvenih usluga, da smanjimo korisnicima troškove za medicinske usluge, kao i da pomognemo u ostvarenju boljih zdravstvenih ishoda (liječenja).

Doktor Kad Mi Treba Telemedicina

Koje opcije su dostupne?

Video
poziv

Live
chat

Drugo
mišljenje

Izdavanje
recepta

Česta pitanja

Često postavljena pitanja

Doktor Kad Mi Treba Crna Gora

Preuzmite naše aplikacije

Za bolje iskustvo, preuzmite naše aplikacije.

Za bržu i lakšu upotrebu naše platforme, preuzmite aplikacije.