O nama

Doktor Kad Mi Treba

Zdravlje za sve.

Mi u “Doktor Kad Mi Treba” vjerujemo da zdravstvene usluge moraju biti dostupne i pristupačne. Trudimo se da svim našim korisnicima obezbijedimo pristup zdravstvenim profesionalcima i njihovim uslugama, kada god im je to potrebno. Bez obzira da li imate osiguranje ili ne, naši profesionalci su tu za Vas. Svi ste dobrodošli. Ono što je neophodno da svaki korisnik uradi je da se registruje, otvori profil i da se poveže sa zdravstvenim profesionalcem, te započne online komunikaciju, bilo kada, bilo gdje.

“Doktor Kad Mi Treba” ne nudi konsultacije u slučajevima kada je nekome život neposredno ugrožen ili kada je potrebno hitno zbrinjavanje. U slučaju da vam je potrebna hitna pomoć, molimo vas da nazovete broj hitne pomoći ili da odete u najbližu bolnicu.

Naša misija je da, korisnicima “Doktor Kad Mi Treba” platforme obezbijedimo brz pristup zdravstvenim profesionalcima kako bi svaki korisnik dobio blagovremen savjet i mišljenje, i kako bi na sva njihova pitanja u vezi zdravlja ili liječenja dobili odgovor, bez potrebe za napuštanjem kuće, kancelarije, hotela, mjesta na kom se nalazite na odmoru, itd. Naša vizija je da postanemo vodeća platforma u oblasti telemedicine, da korisnicima obezbijedimo pristupačan i pravovremen pristup pružaocima zdravstvenih usluga, da smanjimo korisnicima troškove za medicinske usluge, kao i da pomognemo u ostvarenju boljih zdravstvenih ishoda (liječenja).

Doktor Kad Mi Treba Telemedicina

Koje opcije su dostupne?

Video
poziv

Live
chat

Drugo
mišljenje

Izdavanje
recepta

Česta pitanja

Često postavljena pitanja

  • Koliko je sigurno plaćanje kreditnim karticama?

    Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i Monri servisa, te obratno. Smart Business Solutions d.o.o ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

  • Kome se mogu uputiti reklamacije?

    U skladu sa zakonom o zaštiti potrošača Službeni glasnik BiH, (br. 25/2006 i 88/2015) obavještavamo potrošače/korisnike usluge Doktor kad mi treba da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom. Prigovor možete predati elektronski e-mailom na [email protected] ili poštom na adresu Branilaca Šipa do 12, 71000 Sarajevo. Na prigovore ćemo odgovoriti unutar 10 radnih dana. U sliučaju potrebe za sudom nadležan je Općinski sud u Sarajevu.

doktorkadmitreba

Preuzmite naše aplikacije

Za bolje iskustvo, preuzmite naše aplikacije.

Za bržu i lakšu upotrebu naše platforme, preuzmite aplikacije.