O NAMA

Doktor kad mi treba je prvi, veliki zdravstveni portal koji se bavi telemedicinom. U svakom trenutku na raspolaganju imamo preko 500 zdravstvenih profesionalaca (dominantno doktora medicine i stomatologije, ali i magistara farmacije, psihologa, nutricionista i patronažnih sestara) koji će odgovoriti na Vaš upit. Telemedicina je komunikacijski kanal između zdravstvenog profesionalca i pacijenta, a bez fizičkog kontakta.

Doktor kad mi treba je najbrži način dobijanja savjeta zdravstvenog profesionalca, bez napuštanja doma, ureda ili hotela. Po statistici 55% odlazaka ljekaru se može zamijeniti telemedicinom.

Izaberete način komunikacije i kontaktirate odabranog profesionalca o problemu koji imate. Oblasti u kojima možete ovom uslugom zamijeniti klasični odlazak ljekaru su sljedeće:

o   Konsultacije oko zdravlja djece i beba

o   Prehlada i gripa

o   Ginekološki i urološki problemi

o   Mentalno zdravlje

o   Hronična oboljenja

o   Drugo mišljenje za CT i MRI snimke

o   Problemi sa tjelesnom težinom

o   i mnoga druga stanja

 

    Doktor kad mi treba ne pruža konsultacije u situacijama kada je ugrožen život. U tom slučaju pozovite 124 ili se uputite do najbliže zdravstvene ustanove.

    Naša misija je svakom klijentu obezbijediti pravoremeni savjet i razriješiti mu medicinsku dilemu, bez napuštanja kuće, ureda ili hotelske sobe.

    Naša vizija je postati vodeća platforma za telemedicinu u regiji, pri tome napraviti značajne uštede u zdravstvenom sistemu, dobiti zadovoljne klijente i unaprijediti zdravlje populacije.